Demir(III)iyonlarının kesikli reaktörde Schizomeris leibleinii ve Rhizopus arrhizus'a adsorbsiyonu - Özer, Ayla; Ekiz, H. İbrahim; Özer, Dursun; Kutsal, Tülin; Çağlar, Arif (My University, 1995)
-
Keywords: Mühendislik; Kimya