ELAZIĞ BASKİL HARABEKAYIŞ MİKRO HAVZASI EROZYON RİSKİNİN COĞRAFİ BİLGİ SİSTEMLERİ İLE TAHMİN EDİLMESİ - GÖKCE, OĞUZ (Fırat Üniveristesi, 2018)
[Abstract Not Available]
Estimation with geographical information systems of Elazığ Baskil Harabekayiş micro basin erosion risk
Keywords: Çevre Mühendisliği; Ormancılık ve Orman Mühendisliği; Ziraat