On the compact submanifolds in a sphere - Yıldırım, Münevver; Bektaş, Mehmet; Ergüt, Mahmut (My University, 2004)
Bu çalışmada $S^{n+p}$ küresinin kompakt alt manifoldları için bazı integral formülleri elde ettik.
Keywords: Matematik