Elazığ ilinin etnobotanik değeri olan bitkileri (I) - Civelek, Şemsettin; Türkoğlu, İsmail (My University, 2001)
Bu çalışmada, Elazığ halkı tarafından etnobotanik açıdan kullanılan fakat kullanım şekilleri literatür ile uygunluk göstermeyen 44 bitki tespit edilmiştir.
Keywords: Sağlık; tıbbi bitkiler; etnobotanik; Elazığ; yerel isimler; kullanım yerleri