TÜRK DIŞ POLİTİKASINDA İTALYA (1914-1923 TÜRK-İTALYAN İLİŞKİLERİ) - YANARSÖNMEZ, MESUT (Fırat Üniveristesi, 1995)
[Abstract Not Available]
İtaly in Turkish foreign policy (The relationship between İtaly and Turkey from 1914 to 1923)
Bu tezin, veri tabanı üzerinden yayınlanma izni bulunmamaktadır. Yayınlanma izni olmayan tezlerin basılı kopyalarına Üniversite kütüphaneniz aracılığıyla (TÜBESS üzerinden) erişebilirsiniz.
Keywords: Siyasal Bilimler; Political Science; Tarih; History