İSTATİSTİKSEL YAKINSAK BAZI YENİ DİZİ UZAYLARI - ALTIN, YAVUZ (Fırat Üniveristesi, 2000)
Yüksek Lisans Tezi İSTATİSTİKSEL YAKINSAK BAZI YENİ DİZİ UZAYLARI Yavuz ALTIN Fırat Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Matematik Anabilim Dalı 2000, Sayfa: 46 Bu çalışma dört bölüm olarak düzenlenmiştir. Birinci bölümde; Temel Tanım ve Teoremler verilmiştir. İkinci bölümde; İstatistiksel Yakınsaklık, Kuvvetli Lacunary Toplanabilme ve Lacunary İstatistiksel Yakınsaklık incelendi. Üçüncü bölümde; Fark Dizileri incelendi. Dördüncü bölümde; A-İstatistiksel Yakınsaklık, Kuvvetli A-Lacunary Toplanabilme ve A-Lacunary İstatistiksel Yakınsaklık incelendi. ANAHTAR KELİMELER: İstatistiksel Yakınsaklık, Kuvvetli Lacunary Toplanabilme, Lacunary İstatistiksel Yakınsaklık.

II SUMMARY Masters Thesis SOME NEW STATISTICAL CONVERGENCE SEQUENCE SPACES Yavuz ALTIN Firat University Graduate School of Science and Technology Department of Mathematics 2000. Page: 46 This study is arranged as four chapters. In the first chapter; the fundamental definitions and theorems are given. In the second chapter; statistical convergence,lacunary strongly convergence and lacunary statistical convergence are examined. In the third chapter; difference sequence spaces are examined. In the fourth chapter; A-statistical convergence, A-lacunary strongly convergence and A-lacunary statistical convergence are examined. Keywords: Statistical Convergence, Lacunary Strongly Convergence, Lacunary Statistical Convergence.
Some new statistical convergence sequence spaces
Bu tezin, veri tabanı üzerinden yayınlanma izni bulunmamaktadır. Yayınlanma izni olmayan tezlerin basılı kopyalarına Üniversite kütüphaneniz aracılığıyla (TÜBESS üzerinden) erişebilirsiniz.
Keywords: Matematik; Mathematics