KIRSAL KESİM AİLESİNİN YAPI VE İŞLEVLERİ: HIDIRBABA VE KARAÇAVUŞ KÖYLERİ ÜZERİNE KARŞILAŞTIRMALI BİR ARAŞTIRMA - AKTAŞ, ALİ (Fırat Üniveristesi, 1996)
[Abstract Not Available]
The Structure and functions of rural family: A comparative research on Hıdırbaba and Karaçavuş villages
Bu tezin, veri tabanı üzerinden yayınlanma izni bulunmamaktadır. Yayınlanma izni olmayan tezlerin basılı kopyalarına Üniversite kütüphaneniz aracılığıyla (TÜBESS üzerinden) erişebilirsiniz.
Keywords: Sosyoloji; Sociology