TARiHi GELiŞIM İÇİNDE BİLGİ VE KAYNAKLARI - Arıca, Ş.mehmet (Fırat University, 1998)
Bu konuyu irdelemek için, öncelikle din, akıl, bilgi, peygamber ve filozof kavramlan üzerinde durmak gerekir düşüncesiyle bu kavramian açıklamakta fayda görüyoruz.
Keywords: Religious Studies; Din Araştırmaları