İNTEGRO-DİFERENSİYEL DENKLEMLER İÇİN TERS PROBLEMİN ÇÖZÜMÜ - ERİNCİ, FARUK (Fırat Üniveristesi, 2012)
Bu tez iki bölümden oluşmaktadır.Birinci bölümde, daha sonraki bölümlerde kullanılacak bazı temel tanım ve teoremler verildi.İkinci bölümde, klasik Sturm-Liouville operatör farklı olarak, integral terimi içeren bir operatör için nodal parametreler verildi. Ayrıca, bu parametreler yardımıyla ters problemin çözümü incelendi.Anahtar Kelimeler: Ters nodal problem, integro-diferansiyel operatör, özdeğer,özfonksiyon.

This thesis consists of two chapters.In the first chapter, some fundamental definitions and theorems are given which will be used in following chapters.In the second chapter, unlike the classical Sturm-Liouville problem, Solution of inverse nodal problem is given for Sturm-Liouville operator contains an integral term.Keywords: Inverse nodal problem, integral-differential operators, eigenvalues, eigenfunctions.
Inverse problem solution for integro-differential equations
Keywords: Matematik