Properties of the generalized null scrolls in n-dimnsional Lorentzian space $R_1^n$ - Ergüt, Mahmut; Balgetir, Handan (My University, 2004)
Bu makalede, n-boyutlu Lorentz uzayı $R_1^n$ de (r+l)-boyutlu genelleştirilmiş null scroll'u tanımladık ve bunların bazı özelliklerini inceledik.
Keywords: Matematik