AASHTO METODUNDA ÜSTYAPI SAYISINA ETKİ EDEN FAKTÖRLER ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA - ERKMEN, REYHAN (Fırat Üniveristesi, 1994)
Yüksek Lisans Tezi AASHTO METODUNDA ÜSTYAPI SAYISINA ETKİ EDEN FAKTÖRLER ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA Reyhan ERKMEN Fırat Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü inşaat Mühendisliği Ana bilim Dalı 1994, Sayfa : 65 Bu çalışmada; Esnek üstyapı projesi için AASHTO kılavuzu incelenmiştir. Ayrıca yol yapısına ait yeni değişimlerin ve hedefleri elde etmek amacıyla 1972 AASHO Geçici kılavuzu ile 1986 AASHTO üstyapı kılavuzu karşılaştırılmıştır. ANAHTAR KELİMELER: Esnek Üstyapı, AASHO Yol Testi, AASHTO Kılavuzu
An Investigation on the effective factors influencing the upper structure number in the aashto method
Bu tezin, veri tabanı üzerinden yayınlanma izni bulunmamaktadır. Yayınlanma izni olmayan tezlerin basılı kopyalarına Üniversite kütüphaneniz aracılığıyla (TÜBESS üzerinden) erişebilirsiniz.
Keywords: İnşaat Mühendisliği; Civil Engineering