Doç. Dr. Onur ER ve Prof. Dr. Semra ALYILMAZ’ın “Web 2.0 Araçları ile Kültür Destekli Yabancılara Türkçe Öğretimi” Adlı Eseri Üzerine - Tekin, Elif (Uluslararası Türkçe Edebiyat Kültür Eğitim Derneği, 2022)
Tekin, E. (2022). Doç. Dr. Onur ER ve Prof. Dr. Semra ALYILMAZ’ın “Web 2.0 Araçları ile Kültür Destekli Yabancılara Türkçe Öğretimi” adlı eseri üzerine. Bezgek Yabancılara Türkçe Öğretimi Dergisi, 1(2), 157-161. http://dx.doi.org/10.56987/bezgek.8
Keywords: Other Fields of Education; Alan Eğitimleri