ESMA-i HÜSNA'DAN BiR iSiM: "EL-MÜ'MiN" : DiN ÖGRETiMiNE KONU EDiLMESi VE UYGULAMA ÖRNEGi - Kızılabdullah, Yıldız (Fırat University, 2009)
Bu makalenin hedefi, "Mü'min" isminin sahip olduğu anlamın yanı sıra, bu anlamı~ sahip olduğu değeri ortaya koymaktır. Bu çerçevede, makale iki boyuttan oluşmaktadır. Birinci boyutta, din eğitimi derslerinde kavram öğretimine bir örnek teşkil edeceği düşünülen "Mümin" kavramının tarihsel arka planı ortaya konulmaya çalışılmıştır. Tarihsel arka planda, kavramın ayet ve hadis referansları el
A Name from al-Asma Al-Husna, "ai-Mu'min": lts Place in the Religious Education and a Sample for Teaching lt
Keywords: Religious Studies; Din Araştırmaları