BAZI RHİZOBİUM TÜRLERİNİN POLİ-?-HİDROKSİBÜTİRAT (PHB) ÜRETİMLERİ ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA - URUÇ, AYŞE (Fırat Üniveristesi, 2006)
[Abstract Not Available]
A study on the production of poly-?- hydroxybutyrate (PHB) by some rhizobium species
Keywords: Mikrobiyoloji