Sağlık çalışanlarının kurumsal güven ve örgütsel bağlılık boyutları itibariyle incelenmesi; Malatya Devlet hastanesi sağlık personeli üzerine bir çalışma - Ayden, Cem; Özkan, Özgehan (My University, 2014)
Bu çalışmanın amacı sağlık çalışanlarının kurumlarına karşı duydukları güven ve örgütsel bağlılıklarını sorgulamak ve kurumsal güven ve örgütsel bağlılık arası ilişkileri analiz etmektir. Çalışmada öncelikli olarak konuya ilişkin teorik çerçeve sunulacak ardından araştırmanın yöntemi ve bulguları sunularak değerlendirilecektir.
Keywords: Sağlık Politikaları ve Hizmetleri; Hemşirelik