WEAK ? ?STATISTICAL CONVERGENCE - MOHAMMED, KOSRAT OTHMAN (Fırat Üniveristesi, 2020)
Üç bölümden oluşan bu tezin ilk bölümünde konuya ilişkin bazı temel kavramlar verilmiştir. İkinci bölümde, istatistiksel yakınsaklık, zayıf yakınsaklık, zayıf istatistiksel yakınsaklık, istatistiksel olarak yakınsaklık ve zayıf istatistiksel yakınsaklık araştırılmış ve bunlar arasındaki ilişkiler ele alınmıştır. Son bölümde dereceden zayıf istatistiksel yakınsaklık ve dereceden zayıf toplanabilirlik ve bu kavramlar arasındaki ilişki verilmiştir.

In the first part of this thesis is consisting of three chapters, some basic concepts related to the subject are given. In the second part, statistical convergence, weak convergence, weak statistical convergence and statistically convergence and weak statistically convergence are investigated and the relations between each of them are given. In the last part weakly summable of order and weakly statistically convergence sequence of order were defined and the relations between these concepts are given.
Zayıf ?? ?istatistiksel yakınsaklık
Keywords: Matematik