Mastar, Kup ve Yaylım Dağları (Elazığ) vejetasyon tiplerinin floristik kompozisyonu üzerine bir araştırma - Evren, Harun (My University, 2000)
Araştırma alanından 3 yıllık sürede 1171 bitki örneği toplanmıştır. Bunların değerlendirilmesi sonucu 72 familya ve 323 cinse ait 663 takson saptanmıştır. Bu makalede araştırma alanındaki vejetasyon tiplerine özgü taksonlar ve 663 taksonun hayat formları belirlenmiştir.
Keywords: Taksonomi; vejetasyon; Elazığ; flora; botanik kompozisyon; dağlar; B7 karesi