Ratlarda bleomisin ile oluşturulan akciğer fibrozisinde erdosteinin inflamasyon ve fibrozis üzerine etkileri: Editöre Yanıt - Erden, Şükrü Ersin; Kırkıl, Gamze; Deveci, Figen; İlhan, Nevin; Çobanoğlu, Bengü; Turgut, Teyfik; Muz, Hamdi Mehmet (My University, 2009)
-
Keywords: Enflamasyon; Sıçanlar; Modeller; hayvan; Bleomisin; Pulmoner fibroz; erdostein; Fibroz