Gonadotropin inhibitör hormonun (GnIH) gonadotropik serbetleştirici hormonun (GnRH) salgılanması üzerindeki etki mekanizmasının immortalize hipotalamus GnRH nöronlarında in vitro araştırılması - Keleştimur, Haluk; Kutlu, Selim; Ozcan, Mete (My University, 2012)
-
01.11.2012
Keywords: Endokrinoloji ve Metabolizma; Fizyoloji