GENELLEŞTİRİLMİŞ FARK DİZİ UZAYLARI VE KOTHE-TOEPLİTZ DUALLERİ - BAYKARA, ŞENOL (Fırat Üniveristesi, 2002)
I ÖZET Yüksek Lisans Tezi GENELLEŞTİRİLMİŞ FARK DİZİ UZAYLARI VE KÖTHE-TOEPLİTZ DUALLERİ ÜZERİNE Şenol BAYKARA Fırat Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Matematik Anabilim Dalı 2002, Sayfa : 43 Bu çalışma üç bölümden oluşmuştur. Birinci bölümde; Temel tanım ve teoremler verilmiştir. İkinci bölümde ; Uo(p), Co(p), c(p), l(p) uzaylarının bilinen bazı özellikleri ve Köthe- Toeplitz dualleri verildi. Üçüncü bölümde ; Fark dizi uzayları tanımlanarak bazı özellikleri incelendi. ANAHTAR KELİMELER : Köthe-Toeplitz dual, dizi uzayı
Generalized difference sequence spaces and their Kothe-Toeplitz duals
Bu tezin, veri tabanı üzerinden yayınlanma izni bulunmamaktadır. Yayınlanma izni olmayan tezlerin basılı kopyalarına Üniversite kütüphaneniz aracılığıyla (TÜBESS üzerinden) erişebilirsiniz.
Keywords: Matematik; Mathematics