YABANCILAŞMA KAVRAMI ÜZERiNE BAZI DEGERLENDiRMELER VE KUR'AN'IN YABANCILAŞMA KAVRAMINA BAKIŞI - Çakmak, Muhammet (Fırat University, 1996)
Yabancılaşma kavramı, ülkemizde yeni tanınan · bir kavram olması nedeniyle henüz derinlemesine araştırılmış değildir. Bizi yabancılaşma konusnu araştırmaya iten temel neden, içerisinde yaşadığımız zaman diliminin, hızlı bir sosyal, kültürel ekonomik ve siyasal değişime sahne olmasıdır.
Keywords: Religious Studies; Din Araştırmaları