ÜZÜMLÜ'DE (ERZİNCAN) NÜFUS, YERLEŞME VE EKONOMİK FAALİYETLER - ALTINBİLEK, M.SAMET (Fırat Üniveristesi, 1990)
[Abstract Not Available]
Bu tezin, veri tabanı üzerinden yayınlanma izni bulunmamaktadır. Yayınlanma izni olmayan tezlerin basılı kopyalarına Üniversite kütüphaneniz aracılığıyla (TÜBESS üzerinden) erişebilirsiniz.
Keywords: Coğrafya; Geography