Sığırda faringeal penetran bir yorgan iğnesi olgusu - Günay, Cihan; Sağlıyan, Aydın (My University, 2004)
Bu çalışmada bir sığırda farenkse batmış olan yorgan iğnesinin metal dedektör ve direkt radyografi ile tanısı ve tedavisinden bahsedilmiştir.
Keywords: Radyografi; tedavi; olgu sunumları; klinik görünüm; sığır; inek; teşhis; yabancı cisim; farenks