Sığırlarda kan L-Laktat düzeyinin belirlenmesinde 4 portatif laktat metrenin geçerliliğinin araştırılması - Karapınar, Tolga; Özgür, Kaynar; Hayırlı, Armağan; Köm, Mustafa (My University, 2012)
-
15.07.2012
Keywords: Genel ve Dahili Tıp; Tıbbi Laboratuar Teknolojisi