FARK DİZİLERİ İÇİN İSTATİSTİKSEL YAKINSAKLIK - MUŞTU, ERKAN (Fırat Üniveristesi, 2011)
Bu çalışma dört bölümden oluşmaktadır. Birinci bölümde temel tanım ve teoremler verilmiştir.İkinci bölümde istatistiksel yakınsaklık ve p-Cesàro toplanabilirlikten bahsedilmiş, üçüncü bölümde ise fark dizileri, fark dizilerinin istatistiksel yakınsaklığı ve fark dizilerinin p-Cesàro toplanabilirliği arasındaki ilişki ele alınmıştır. Dördüncü bölümde ise fark dizilerinin ?. dereceden istatistiksel yakınsaklığı ve ?. dereceden p-Cesàro toplanabilirliği incelenmiştir.

This study is consist of four chapters. In the first chapter, the fundamental definitions and theoremsare given. In the second chapter, statistical convergence and statistically Cauchy sequenceand strong p-Cesàro summability are examined. In the third chapter , diference sequence spacesand their statistical convergence are examined. In the fourth chapter, statistical convergence oforder ? of diference sequences and strong p-Cesàro summability of order ? of diference sequencesare studied.
Statistical convergence of difference sequences
Keywords: Matematik