Postbariatrik Hastalarda COVID-19 Enfeksiyon Sıklığı ve Seyri - Can, Ömer Faruk; Aslan, Ahmet; Şahin, Ertuğrul; Ağ, Onur; Kırkıl, Cüneyt (My University, 2021)
AMAÇ: Obezitenin, birçok hastalıkta olduğu gibi COVID-19\riçin de önemli bir risk faktörü olduğu gösterilmiştir.\rBariatrik cerrahi sonrası COVID-19 enfeksiyonunun sıklığı\rve seyri merak konusudur. Bu çalışmada bariatrik cerrahi\rgeçirmiş ve düzenli takibe uyan hastaların COVID-19\renfeksiyonuna yakalanma sıklığı ve bu hastalarda\renfeksiyonun seyri araştırıldı.
Keywords: Halk ve Çevre Sağlığı; Genel ve Dahili Tıp; Cerrahi