İNSÜLÜN UYGULANMAYAN TİP 1 DİABETİK ALBİNO SIÇANLARIN BEYİN, KAS, TESTİS VE AKCİĞER DOKULARINDAKİ ARAŞİDONİK ASİT (20:4;, N-6) VE DEKOSAHEKSAENOİK ASİT (22:6, N-3) MİKTARLARININ DEĞİŞİMİ ÜZERİNDE ALFA LİPOİK ASİT İLE VİTAMİN C`NİN ETKİLERİ

Yükleniyor...
Küçük Resim

Tarih

Dergi Başlığı

Dergi ISSN

Cilt Başlığı

Yayıncı

Fırat Üniveristesi

Erişim Hakkı

info:eu-repo/semantics/closedAccess

DOI

Özet

Açıklama

Bu tezin, veri tabanı üzerinden yayınlanma izni bulunmamaktadır. Yayınlanma izni olmayan tezlerin basılı kopyalarına Üniversite kütüphaneniz aracılığıyla (TÜBESS üzerinden) erişebilirsiniz.

Anahtar Kelimeler

Kaynak

WoS Q Değeri

Scopus Q Değeri

Cilt

Sayı

Künye

GÜVENÇ, M. (2004). İnsülün uygulanmayan tip 1 diabetik albino sıçanların beyin, kas, testis ve akciğer dokularındaki araşidonik asit (20:4;, N-6) ve dekosaheksaenoik asit (22:6, N-3) miktarlarının değişimi üzerinde alfa lipoik asit ile vitamin C`nin etkileri (Tez No. 150080) [Yüksek lisans tezi, Fırat Üniversitesi].

Bağlantı

Onay

İnceleme

Ekleyen

Referans Veren

Haklar ve lisanslama

info:eu-repo/semantics/closedAccess